STIHL fakitermelő verseny és regionális vadásznap Bükkzsércen

Az idén már 4. alkalommal került sor a STIHL fakitermelő verseny és regionális vadásznap megrendezésére Bükkzsércen. Az augusztus 30-ai rendezvényen a vadászok, erdészek és favágók mutathatták meg szakmájuk szépségét az érdeklődőknek. A kísérőprogramok között szerepelt a vadételfőző verseny, STIHL Roadshow, trófeakiállítás, vadászvásárosok, gyermekprogramok és a rönkhúzó verseny, ahol a közönség munka közben láthatta a fakitermelésben dolgozó lovakat.
A favágó verseny első helyén az Északerdő Zrt. 2. csapata végzett, a második helyet a Vértes Erdő Zrt. csapata szerezte meg, a harmadik helyre pedig az Északerdő Zrt. 1. csapata ért oda. Mivel az országos döntőbe az első 6 helyezett juthat tovább, ezért büszkén mondhatjuk, hogy a negyedik helyen végző bükkzsérci Irdatlanok csapata is megmérettetheti magát szeptember 27- én Kaposváron.
A rönkhúzó versenyt Drexler Gábor, az első magyar rönkhúzó bajnok nyerte meg, míg a 2. Pauliscsák Szabolcs, a 3. pedig Péterfi Norbert lett.
Az egész napos programokat könnyűzenei koncert, tűzijáték majd utcabál követte egészen hajnalig.
Elégedetten jelenthetjük ki, hogy az utóbbi évek legsikeresebb és leglátványosabb rendezvényét sikerült Bükkzsércen megrendezni, melyre az ország minden pontjáról érkeznek új és visszatérő látogatók.
Köszönjük mindenkinek, aki segített a szervezésben, aki részt vett az egész napos programok lebonyolításában és nem utolsó sorban köszönet a támogatóknak és minden kedves érdeklődőnek, aki ellátogatott hozzánk! Reméljük jövőre is találkozunk!